PAULA BLASCO -CAI PETROMIRALLES- I DIDAC TAULATS -CORNELLA ATL.- GUANYADORS DE LA CURSA DELS 2.500 m.

RESULTATS 2.500RESULTATS 5.000

La festa esportiva començà al punt de les 17h 20’ amb la cursa infantil de 2’5 Km. de distància. Un total de 121 participants la varen córrer. La guanyadora destacada de la prova fóu Paula Blasco del CAI, amb un temps de 7’55″, seguida d’Èlia Ibarra també del CAI amb 8’37″. El tercer lloc fou per l’aleví Dídac Taulats del Cornellà Atl. Amb un temps de 8’43″.

Seguidament, al punt de les sis de la tarda, es donava el tret de sortida a la Cursa de 5Km. Més de 500 atletes, alguns d’ells amb ambientació nadalenca varen recórrer els carrers il•luminats de la vila davant el nombrós públic que, com cada any, surt al carrer per gaudir de la prova.

El Vilanoví Rafael Hompanera, del CAI fou el vencedor, amb un crono de 15’21″. Darrere seu arribaren Ali Darghal de l’Esports Bruc amb una crono de 15’24″, seguit de Joan Rosich de UEC Anoia amb un temps de 15’31″.

La primera fèmina en travessar la línia de meta fóu Sheila Avíles, del CAI amb un temps de 17’57″, seguida de Lola Brusau, també del CAI amb 18’44″ i de Mónica Ardid, de Vaquerisses amb un crono de 19’09″.

Durant més de 20’ varen anar arribant, a la recta final del C/ Sta Llúcia, corredors de tota edat i condició, donades les característiques de la prova. A l’arribada l’organització obsequiava els participants amb coca, gentilesa de forn Roig.

Al punt de les set de la tarda es procedí a l’entrega de trofeus, de mans de l’Alcalde de la vila, Joan Vich, del regidor d’esports Antonio Sánchez, de la regidora d’ensenyament, Marta Trullols i del regidor Camilo Grados.

Els trofeus, com ja vé essent tradicional, eren en forma de lots nadalencs per als primers de la general i en forma de Coca de cap d’any i cava, per als premis per categories.
La prova va comptar amb el Suport de Diputació de Barcelona, del CA Igualada, de Forn Roig i ACI, i dels patrocinadors dels premis, Bodegas Gallardo, Pintures Godoy, Tecnoflama y Aluminis de l’Anoia.

Finalment després dels agraïments, els organitzadors de la prova emplaçaven als corredors a participar el proper cap de setmana del 12 de gener, en la Pujada als Dipòsits, amb motiu de la Fira de St Hilari del municipi.