PAULA BLASCO i HECTOR RAMOS – CAI PETROMIRALLES- CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTILS INDOOR – 5 MEDALLES PELS ATLETES DEL CAI

Els atletes del CAI Petromiralles Hector Ramos i Paula Blasco, es van proclamar brillantment Campions de Catalunya Infantils en Pista Coberta, en les proves que es van dur a terme a la Pista Coberta catalana de Sabadell, amb la participació dels classificats en la fase prèvia del dissabte anterior, en la mateixa instal.lació.

Hi participàren els 6 atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles classificats individualment, i també l’equip fem. del CAI de Relleus de 4 x 200 m., aconseguint 5 medalles en les proves respectives, 3 d’Or, 1 d’Argent i 1 de Bronze, en una excel.lent actuació global. El CAI Petromiralles es va situar com a 3.r. club català per puntuacions dels atletes amb 45 punts, únicament darrera del Cornellà Atl., 1.ers. amb 61 punts, i de l’ISS Hospitalet, 2.ns, amb 52 punts, entre 49 clubs classificats.

Van sobresortir les actuacions del vilanoví Hector Ramos, Bi-Campió de Catalunya en el Salt d’Alçada, amb 1,61 m., i en el Triple Salt, amb 10,61 m., en una brillant actuació de l’anoienc.

Cal ressaltar també la gran actuació de Paula Blasco, Campiona de Catalunya en els 1.000 m.ll. fem., amb un gran “crono” de 3’03”86, a només 66/100 del seu Rècord de Catalunya, assolit la setmana anterior en la Jornada prèvia per la calafina.

Oriol Martínez assolía el Sots-Campionat de Catalunya en el llanç. del Pes, amb un millor intent de 10,31 m., i era a més 9.é. en els 1.000 m.ll., amb 3’19”36, en una molt destacada actuació.

Laia Moix assolía la 3.ª posició i el Bronze corresponent en el Triple Salt amb 9,50 m., també en una gran actuació de l’anoienca.

Altres destacades actuacions dels anoiencs, foren les d’Oriol Castells, 4.t. en el Triple Salt masc. amb un millor intent de 9,96 m..

Èlia Ibarra era 6.ª en els 2.000 m.ll., amb 7’22”82, i les components del relleu Infantil fem. de 4 x 200 m. del CAI format per Mar Belenguer – Paula Blasco – Alba González i Laia Moix, eren 6.enes. amb 1’57”37, complertant la brillant actuació dels atletes del CAI Petromiralles a Sabadell.