PAULA BLASCO, MARCEL ABAD i JUDIT BASCOMPTE -CAI- CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTILS “INDOOR”

Els atletes del C.A. Igualada Paula Blasco, Marcel Abad i Judit Bascompte, van assolir el passat dissabte 10 de Març, 3 títols de Campions de Catalunya Infantils indoor en les proves que es van dur a terme a la Pista Coberta catalana de Sabadell. En aquesta Jornada Final del 13.é. Campionat de Catalunya Infantil “Indoor”, hi va haver una gran participació d’atletes nascuts els anys 99 i 2000.

Hi participàren 5 atletes del C.A.Igualada, amb una brillant actuació global, assolint 3 títols de Campions de Catalunya Infantils indoor, i 1 lloc de finalistes en les proves respectives.

Cal ressaltar la magnífica actuació de la calafina Paula Blasco, que assolía la victòria i l’Or corresponent en els 1.000 m.ll. amb 3’09”11, impossant-se clarament en la prova.

També Marcel Abad entrava guanyador en la final dels 1.000 m.ll. masc., amb 3’08”72, aconseguint la segona medalla d’Or pels joves atletes del CAI, en una brillant actuació.

La 3.ª victòria dels atletes del CAI, era assolida per Judit Bascompte, assolint l’Or amb un gran “crono” de 8”34 en la final dels 60 m.llisos, exaequo amb l’atleta Jael Bestue – Muntanyenc Sant Cugat – després d’entrar l’anoienca 1.ª en la 2.ª s/f. amb 8”44, en una gran actuació.

Va sobresortir també la 5.ª posició del vilanoví Hector Ramos en el Salt d’Alçada, amb 1,47 m., en una destacada actuació de l’anoienc.

Cristina Gabarró era 13.ª. en Salt de Perxa, amb marca personal de 1,75 m., complertant la gran actuació dels i les Infantils del CAI als Campionats de Catalunya de Sabadell.