PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CAI PETROMIRALLES


El Club Atlètic Igualada Petromiralles va efectuar el passat 16 de Desembre, la presentació dels diferents equips i seccions de l’entitat per la present Temporada 2017-2018. La presentació es va dur a terme a l’Estadi Atlètic Municipal igualadí, i va comptar amb la presència del sr. Marc Castells, Alcalde d’Igualada.

El CAI es troba en el millor moment de la seva història, havent/se consolidat com un dels 3 millors equips de Catalunya a nivell absolut. Pel que fa a l’escola esportiva del Club atlètic Igualada Petromiralles-Dental Igualada la passada temporada també va estar carregada d’èxits essent una de les 3 millors escoles de Catalunya pel que fa al nombre de llicències, podis i medalles als respectius campionats.

A l’acte de presentació es va retre homenatge al Lluis Marimón, president d’honor i soci fundador del club per la seva gran aportació a l’entitat i per la  trajectòria esportiva carregada de rècords i medalles.

Amb més 60 anys de servei a la ciutat i la comarca, el Club Atlètic Igualada-Petromiralles, amb més de quatre-cents socis, una escola d’uns 270 alumnes i 380 fitxes federatives, és un club de referència al nostre país, que compta a més amb una secció de triatló que també es considerada per la federació catalana com el tercer millor equip de Catalunya i amb una secció popular, “cai Popular” amb cada vegada més socis que practiquen running i fitness.

El CAI ha estat bressol d’alguns dels millors atletes de Catalunya del passat i del present, i ha ajudat i ajuda a formar-se a molts joves en els valors de l’esforç, la perseverança, el respecte i l’esportivitat que la pràctica atlètica comporta per si mateixa.

CLUB ATLÈTIC IGUALADA –