PREVIA DEL CAMP. DE CATALUNYA DE RELLEUS BENJAMI – 2 EQUIPS DEL CAI PETROMIRALLES, CLASSIFICATS PER LA FINAL

El passat dissabte es van dur a terme a les pistes de Castellar del Vallés, les proves corresponents a la Fase Classificatòria dels Campionats de Catalunya de Relleus Benjamins per Clubs aire lliure d’aquesta temporada.

Hi participaren entre els equips capdavanters de la categoria, 2 equips masc. i 2 fem. del CAI Petromiralles, en la prova dels relleus de 4 x 60 m., amb una molt destacada actuació global.

Les noies de l’equip A foren 3.eres. globals amb un gran “crono” de 38”8, amb l’equip format per A. López – C. Bisbal – M. Morón i N. Moix, classificant-se per la final del proper 3 de Maig a Mataró, en una gran actuació.

Els masculins de l’equip A foren 15.ens. globals amb un “crono” de 41”2, amb l’equip format per J. Giménez – M. Aguila – O. Riera i P. García, el que els donava també la classificació per la final del proper 3 de Maig.

També hi participaren els equips B fem. i masc. del CAI Petromiralles, essent 23.enes. les noies amb 43”0, amb el conjunt format per A. Gil – C. Robert – O. Vidal i L. Rodríguez, i 26.ens. els nois de l’equip B, amb 42”3, amb el conjunt format per J. Castells – J. Clemente – J. Magaña i O. Alonso, entre un total de 50 equips participants.