Quatre atletes del CAI Petromiralles, campions d’Espanya per Seleccions Autonòmiques al Camp. absolut de Gijón

Els atletes del CAI Petromiralles Ariadna Ramos, Sheila García, Jordi Yoshinori Matsuoka i Marc Sánchez col·laboren a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 7.ª vegada consecutiva Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a Gijón – Iván Zarco també del CAI Petromiralles hi participa amb la selecció de les Illes Balears.

La Selecció Catalana va assolir per setena vegada consecutiva la victòria  en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 25 de Juliol, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat al complex esportiu Las Mestas de Gijón (Astúries).

L’equip català va guanyar amb 558 punts, 20,5 per sobre de la Comunitat de Madrid, segona amb 537,5 punts, i amb 53,5 de diferència amb  la  de Castella – Lleó, tercera classificada amb 504,5 punts.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, Sheila García, Jordi Yoshinori Matsuoka i Marc Sánchez. que van ser seleccionats per formar part de l’equip  català.

Ariadna Ramos, atleta de categoria Promesa, era 2ª en el Triple Salt, amb un millor intent de 12,65 m.. També va participar en el relleu de 4 x 100 m. català format per Ariadna Ramos – Carmen Sánchez – Plácida A. Martínez i Beatriz Indurain, que va ser desqualificat i no va poder contribuir a la puntuació final.

Sheila García, atleta de categoria Junior, era 3ª en el Salt de Llargada, amb 5,96 m. en el seu debut amb la Selecció Catalana absoluta.

Jordi Yoshinori Matsuoka, també atleta de categoria Junior, va assolir el 4t  lloc en el Salt de Llargada, amb 7,23 m.

Mentre que l’atleta de categoria promesa Marc Sánchez, tot i no aconseguir estar al seu millor nivell era 7è en salt d’alçada amb 1,95 metres, també en el seu debut amb la Selecció Catalana absoluta.

Iván Zarco atleta del CAI Petromiralles va participar també en aquest campionat formant part de  la Selecció de les Illes Balears, (la seva residència actual) i ho va fer en la prova dels 3.000 m. Obstacles, essent 12è amb una marca de 9’25″35.

Els atletes catalans van protagonitzar una extraordinària actuació, guanyant 9 proves, i assolint 7 segons llocs i 7 tercers.