RÈCORD DE PARTICIPACIÓ AL 2.n. CANICRÓS DE L’ANOIA

El passat diumenge, amb sortida i arribada a les instal.lacions del Club Amics del Gos d’Igualada, a la Ctra. d’Odena a La Masía, davant de l’Aeròdrom, es va dur a terme la 2.ª edició del Canicròs de l’Anoia, que va comptar amb la participació de 65 atletes classificats acompanyats dels seus gossos corresponents, 21 més que en la 1.ª edició, el que suposa un nou Rècord, dels 74 que s’havíen inscrit per participar-hi. El recorregut, d’uns 10 Qm. aproximats i considerablement dur, portava als participants fins al cim de la muntanya del Puig Aguilera, baixant novament fins al punt de sortida. La prova, que enguany era la darrera cursa puntuable per la LLiga Catalana de Canicrós, era organitzada pel Club Amics del Gos d’Igualada, amb la col.laboració del Club Atlètic Igualada.

Els guanyadors absoluts foren Oscar Romera Huertas, acompanyat del seu gos Ona, que es van impossar amb un gran “crono” de 45’16“, seguits de Daniel Martínez Díaz, acompanyat del seu gos Sancho, 2.ns. classificats amb un bon registre de 45’39“.

Eren 3.ers. Javier Torres Carrasco, i el seu gos Tom, amb 48’35“, entrant 9.ens. de la general i 1.ers. en Veterans B l’anoienc Toni Ferré Canals, acompanyat del seu gos Xocolata, amb 52’26“. Els primers classificats en Veterans A van ser Esteve Roig, amb el seu gos Max, 14.ens. de la general amb 54’40“.

Pel que fa a la classificació general femenina, es van impossar Marta Bosch Male, acompanyada del seu gos Duc, 18.ª de la general amb un gran registre de 54’54“, seguida de Lali Masriera, acompanyada del seu gos Vodka, 2.ª i 19.ª de la general amb 54’57“, a només 3 segons de la guanyadora, i en 3.ª posició i 34.ª general Irene Segarra, i el seu gos Japi, amb 1h. 01’25“. La 1.ª classificada en Veteranes A, va ser Olivia Guerrero, amb la seva gossa Berta, 62.enes. de la general amb 1h. 20’57“.

Es va entregar una distinció al participant més Veterà de la cursa, Joan Domènech, i el seu gos Nick, 29.ens. de la general de la prova amb 59’17“. Es va fer també un reconeixement a l’Ajuntament d’Òdena, per la seva col.laboració en les 2 edicions del Canicros de l’Anoia disputades.

L’acte de repartiment de guardons, va comptar amb la presència del sr. Sergi Lozano, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Òdena.

L’organització vol agraïr la col.laboració de l’Ajuntament d’Òdena, del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, i de l’Hospital Veterinari de Catalunya, ademés de la col.laboració del Club Atlètic Igualada en el control de la cursa.