ÓSCAR MORENO -CAI PETROMIRALLES- 7.é. en 800 m.ll. AL CAMP. MUNDIAL D’ATLETISME PER DISCAPACITATS DE LIÓ

Óscar Moreno amb el seu guia Marc Moreno, atletes del C.A.Igualada Petromiralles, van participar amb la selecció estatal el passat 22 de Juliol, als Campionats del Món per a discapacitats en categoria T11 ( invident total) en la prova dels 800m.ll., que es van celebrar a la ciutat francesa de Lió. L’atleta del CAI va assolir una molt lluitada 7ª posició, amb un temps de 2’11”, després de que a falta d’un metre per arribar a la meta perdés l’equilibri i caigués al terra, perdent la segona posició que havia mantingut pràcticament durant tota la cursa. Tot i això queda satisfet per la bona posició general en un Campionat del Món, i amb ganes de seguir millorant resultats.

L’ Óscar vol agrair l’ajuda i suport rebut de les següents persones i entitats:

“al president del C.A.I., Ramón Mir i a tots els atletes i socis que en algun moment m’han donat suport per afrontar aquest Campionat del Món. A la fisioterapeuta Inés (Assistencial Anoia), que m’ha ajudat a arribar al campionat després d’una lesió. Al regidor d’esports de Vilanova del Camí que m’ha facilitat assolir aquest objectiu. Agrair el suport del meu guia per poder córrer en la competició, entrenaments i el dia a dia del campionat.

També agrair en general a totes aquelles persones que han dedicat algun moment per facilitar-me la pràctica d’aquest esport (Maikel, Jordi Moreno, Sergi Badet…). I per últim i més important, a la meva dona Ana Paz per aguantar tot el que comporta la competició d’alt nivell.”