SERGI CARRERO i PAULA BLASCO-CAI PETROMIRALLES -GUANYADORS DE LA 18.ª MILLA URBANA BARRI DEL ST. CRIST

El passat diumenge 03 de Juny al matí, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 18.ª edició de la Cursa Popular en la modalitat de la Milla Urbana (1.609,32 m.) i que va comptar amb la participació de 111 atletes classificats entre les 3 curses de la Milla cel.lebrades, més un nombrós grup de quitxalla en la mini-cursa no competitiva, que van correr acompanyats dels seus pares o familiars.

Els guanyadors absoluts foren l’atleta Junior del C.A. Igualada Petromiralles Sergi Carrero en masculins, amb un bon registre de 4’52”, i l’atleta Infantil del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, guanyadora de la cursa femenina amb un excel.lent registre de 5’33”. Ambdos atletes, s’endugueren les paneres de queviures amb que premiava l’organització als participants que assolissin els millors registres masc. i fem. de la prova.

En la prova gran masculina, en la que es classificàren 49 atletes, l’atleta del CAI Sergi Carrero s’impossava amb 4’52” en una arribada al sprint amb el Juvenil del CAI Jaume Marín , 2.n. amb 4’53”, i era 3.er. l’atleta de l’Avinent Manresa Guillem Fernàndez amb 4’54”, entrant 4.rt. Gauden Villas -GAMB – amb 4’57” i 5.é. Ángel Hilario – Independent – amb 5’02”.

En la prova de femenines de totes les categoríes, l’Infantil del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, es va impossar amb un gran “crono” de 5’33”, a l’atleta Sènior del LLeida U.A. Ahlam El Kakdi, 2.ª amb 5’50”, en una gran cursa de la calafina, i era 3.ª Judit Pablos – Independent – amb 6’13”. Entrava 4.ª Irene Nicolau – Indep. – amb 6’19”, i 5.ª Berta López -C.A. Igualada – amb 6’22”. Aquesta cursa va tenir un total de 33 atletes classificades.

Pel que fa a la cursa de promoció masculina, amb un total de 29 classificats, el guanyador va esser l’Infantil del C.A. Igualada Victor López, amb 6’06”, impossant-se àmpliament a Abel Méndez – C.A. Igualada – 2.n. amb 6’17”, i era 3.er. Wadia Kebriti – Indep. – amb 6’28”, per davant d’Alex García – CAI – 4.t. amb 6’38”, i era 5.é. Mohamed Ayyad – Independent – amb 6’44”.

Els participants més Veterans foren José García Cabriada i Puri Molina.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de les curses, va comptar amb la participació del sr. Virgili García, President de l’Assoc. de Veïns del Barri del Sant Crist, acompanyat dels Regidors de l’Ajuntament igualadí sr. Joan Requesens – Joventut i Cooperació – i Anna Bacardit – Ensenyament i Universitats -, i del President del CAI Petromiralles sr. Ramón Mir.

Les proves eren organitzades per l’Associació de Veïns del Barri del St. Crist, amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada, i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb el suport de Super Mas i Marathon Esports – Diadora.