Serveis

Els nous serveis del CAI estan pensats tant pels amants del fitness així com també pels atletes més experimentats. De fet, algunes de les activitats van dirigides als atletes per complementar els entrenaments més específics d’atletisme. D’entrada i per anar agafant ritme, es comença amb una proposta de 1h d’activitat dirigida al dia. No obstant això, la nostra intenció és anar ampliant l’horari a poc a poc afegint més hores i activitats (Running en grup, activitat física gent gran, entrenament funcional, entrenament intervàlic…).

Per gaudir dels nous serveis del CAI, tan sols cal fer-se soci del club i triar els serveis i la quota que més s’ajusti a les teves necessitats.

A continuació es detallen els nous serveis i activitats:
Core + salut d’esquena

Objectius
Reforçar la faixa abdominal
Millorar el control postural
A qui va dirigit
A totes les persones

A l’activitat core + salut d’esquena es treballa l’estabilitat del nostre cos tonificant la faixa abdominal. Alhora, es realitzen exercicis d’esquena tant per reforçar-la com també per millorar les correctes postures corporals.

És un entrenament típic per prevenir lesions musculars. Així doncs és una activitat adreçada a qualsevol tipus d’usuaris i esportistes amb independència del seu nivell físic.
Entrenament funcional

Objectius
Treballar muscularment de forma general
Consumir un elevat nombre de calories
A qui va dirigit
A totes les persones i esportistes

A l’activitat de l’entrenament funcional es realitza un treball general que s’allunya del d’aquell que es limita o fa per grups musculars localitzats. D’aquesta manera es fa un gast energètic elevat i es millora molt la coordinació i el rendiment físic de forma global.
Entrenament metabòlic + salut d’esquena

Objectius
Consumir moltes calories
Millorar el to i la força muscular
A qui va dirigit
Persones que estan en forma i amb
experiència a l’activitat física intensa

A l’entrenament metabòlic es realitzen exercicis a una alta intensitat i amb recuperacions o descansos més curts. Aquest fet provoca un augment del consum energètic i per tant de calories. Aquesta activitat provoca que fins i tot després de l’exercici continuem consumint calories.
Pilates

Objectius
Millorar la postura i l’equilibri
Millorar la flexibilitat
Millorar la concentració
A qui va dirigit
A totes les persones

Al Pilates i més, es realitzen exercicis tradicionals del Pilates així com també s’incorporen exercicis d’altres modalitats. Alguns es faran des del terra i altres utilitzant varis aparells. Els exercicis afavoreixen l’autocontrol emocional alhora que es realitza una tonificació general. És una activitat ideal per complementar qualsevol entrenament esportiu.
Entrenament intervàlic

Objectius
Cremar moltes calories
Tonificar de forma general
A qui va dirigit
Amants de l’exercici físic i esportistes que es
troben en bona forma i amb ganes de
cremar calories

A l’entrenament intervalic s’alternen els exercicis i el treball amb descansos. Els temps són molt marcats per afavorir el consum de calories. Es realitzen exercicis a una intensitat molt elevada.
Manteniment per adults

Objectius
Millorar l’estat físic de forma general
Exercitar-se de forma divertida
Millorar les relacions socials
A qui va dirigit
A totes les persones que tinguin ganes de
pasar-ho bé fent exercici en grup

Al manteniment per adults es realitzen exercicis molt variats així com també es fan activitats i jocs en grup. El principal objectiu és passar una bona estona i cremar unes quantes calories alhora que tonifiquem de forma general.
Running

Objectius
Iniciar-se al running
Córrer en grup
Preparar curses de ruta
A qui va dirigit
Persones que es vulguin iniciar al running i
atletes que vulguin entrenar en grup

Córrer pot ser molt divertit si es fa en grup i sobretot si un tècnic ens acompanya i assesora. D’aquesta manera és més fàcil millorar.
Activitat física i gent gran

Objectius
Mantenir les capacitats motrius i físiques
Millorar les relacions socials
A qui va dirigit
Persones de la tercera edat que es vulguin
mantenir actius i amb ganes de pasar-ho bé

Es realitza activitat de física de baix impacte. Els exercicis serveixen per mantenir l’estat físic dels participants. Es fan jocs i exercicis de mobilitat articular, aeròbics…