SHEILA AVILÉS –CAI- CAMPIONA D’ESPANYA JUNIOR DE CROS PER SEL.LECCIONS A GIJÓN

L’atleta Junior del C.A. Igualada Sheila Avilés, es va proclamar el passat diumenge Campiona d’Espanya de Cros Junior per Sel.leccions Autonòmiques, formant part de la Sel.lecció Catalana Junior, en el decurs dels 94.ens. Campionats estatals de Cros que es van dur a terme diumenge passat al Parc Fluvial de Viesques, a Gijón. Les proves comptàren amb la participació dels atletes estatals capdavanters de l’especialitat, i d’alguns atletes forans.

La montbuienca Sheila Avilés, entrava 17.ª Junior individualment amb 25’29” per cobrir els 6.000 m. de cursa, prova dominada per la catalana Beatriz Caspar amb 23’43”, impossant-se la Sel.lecció Catalana amb un total de 18 punts, seguides de Castella i LLeó, 2.es. amb 43 punts, i Astúries, 3.eres. amb 74 punts, i fins a 13 Comunitats Autònomiques participants.

Els guanyadors absoluts masc. i fem. del Campionat estatal absolut, foren el català Carles Castillejo – Adidas – en masculins, amb 38’41” sobre 12.000 m., i la madrilenya Diana Martín en femenines amb 28’31” sobre 8.000 m. de cursa.