SHEILA AVILÉS -CAI PETROMIRALLES- BRONZE AMB CATALUNYA ALS CAMP. D’ESPANYA DE CROS DE MÉRIDA

L’atleta Promesa del C.A.Igualada Petromiralles Sheila Avilés, va assolir una destacada 3ª posició per seleccions Autonòmiques el passat diumenge al matí, en la prova gran Promesa/Sènior fem. correguda sobre 8.000 m. corresponent als Camp. d’Espanya de Cros individuals i per seleccions Autonòmiques, que es dugueren a terme a la població extremenya de Mérida. En les proves corresponents, hi participaren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. des de Cadet fins a Veterans, masc. i fem., ja que es disputaven també els Camp. d’Espanya de Cros per Veterans de les diferents categories.

La montbuienca Sheila Avilés va assolir una magnífica 3.ª posició – Bronze – amb la selecció Catalana Promesa fem., entrant en 85.ª posició general femenina, amb 30’01” per cobrir els 8.000 m. de cursa. La guanyadora Promesa de la cursa va ser Blanca Fernández – Castella i LLeó -.

Miquel Comella era 18.e. en Veterans masc. categ. M-45, amb 19’52” per cobrir els 6.000 m. de cursa, dominada per José M.ª Rodríguez – CAPOL -, en una destacada actuació del lleidatà.