Sheila García -CAI- mínima pel Campionat d’Europa Junior en Salt de Llargada a Valladolid

L’atleta de categ. Junior del C.A. Igualada Petromiralles Sheila García, va assolir la mínima de participació per als Campionats d’Europa Junior en Salt de Llargada, en el decurs de les proves corresponents a la Reunió Internacional de Valladolid – Trofeo Ana Pérez disputades dissabte passat a les pistes del Rio Esgueva i en les que participaren destacats atletes estatals, entre ells els atletes del CAI  Eduard Viles i Sheila García.

Sheila García assolia la mínima per als Campionats d’Europa Junior del proper mes de Juliol a Eskilstuna (Suècia) i un nou Rècord d’Igualada absolut en el Salt de LLargada, amb un millor intent de 6,18 m., millorant els 5,85 m. de María Guixà Solé del 2005 a Sabadell, en una brillant actuació, imposant-se a la medallista internacional Ana Peleteiro – Adidas – 2ª  amb 5,99 m., entre altres.

Eduard Viles s’imposava en els 100 m. llisos amb 10"60, per davant de Frank Itoya – A.D. Marathon – 2n amb 10"63, i de Sergio San José – C.A. Valladolid – 3r amb 10"70, preparant la concentració de la propera setmana amb els rellevistes estatals dels 4 x 100 m. a Salamanca.