Sílvia González, 4ª al Campionat de Catalunya de Marxa a Badalona – Laura Giménez, 3ª Infantil

La marxadora del C.A. Igualada Petromiralles Silvia González, va assolir la 4ª posició al Campionat de Catalunya de Marxa Atl. en categ. absoluta, en el decurs del 84è Campionat de Catalunya individual de Marxa Atl., que conjuntament amb el 25è Trofeu Ciutat de Badalona de Marxa, es va dur a terme diumenge passat a la Rambla badalonina, amb la participació de les primeres figures catalanes i algunes estatals de l’especialitat. Hi participaren 6 marxadores del CAI, amb una molt destacada actuació global.

Sílvia González assolia la 4ª posició absoluta fem. al Campionat català, amb 2h. 03m. 50 seg., sobre els 20 km. de la prova gran femenina dominada per la internacional Beatriz Pascual – Valencia Terra i Mar.

Pel que fa al Trofeu de Badalona de Marxa, va sobresortir el 3r lloc de Laura Giménez en Infantils fem. amb 17m. 13 seg. sobre 3 km. de recorregut.

Laia Rodriguez era 6ª en Alevins fem., amb 12m. 44seg. sobre 3 km., seguida de Blanca Márquez, 21ª amb 15m. 07seg.

Ares Giménez era 7ª en Benjamins fem. amb 7m. 27 seg. sobre 1 km., i Mariona Vila era 14ª en Cadets fem., amb 21m. 18 seg., sobre 3 km. de recorregut.

En la prova gran masculina sobre 20 km., es va imposar l’internacional Miquel Odriozola – Real Sociedad – amb 1h. 29m. 31 seg.