Torna una nova edició de la Triatló infantil d’Igualada

El passaat dissabte 2 d’Octubre es va cel·lebrar una nova edició de la Triatló Infantil d’Igualada. El retorn de les competicions esportives va permetre viure amb moltes ganes de la 19a edició de la prova, organitzada per la secció de Triatló del Club Atlètic Igualada.

La prova va reunir un total de 150 nens i nenes d’arreu de Catalunya, compresos entre les categories de prebenjamí (nascuts els anys 2014-2015) fins els més grans, els cadets (nascuts  els anys 2006-2007).

Un dia radiant a la ciutat igualadina, va permetre gaudir d’una jornada esportiva, la qual es va desenvolupar entre les Instal·lacions esportives del Infinit, on es va realitzar el tram de natació; el parc de Puig cornet, on es va realitzar el tram de bicicleta i; per últim, l’Estadi atlètic, on es va realitzar el tram de cursa a peu i l’arribada de la prova.

Els participants van poder participar d’un sorteig de material i al acabar van gaudir d’un avituallament amb coca i xocolata.


Participants del CAI a la Triatló d’Igualada:

En categoria Benjamí: 3a Martina Alzuria, 7a Rut Sánchez i 5é Eric Martí.

En categoria Aleví: 1r Medir Alzuria, 13é Jan Méndez, 18é Eloi Tenias, 20é Marti Castellano, 23é Isaac Hernández.

En categoria Cadet: 2n Guim Gabarró i 5é Leo Torres.

El CAI Triatló vol agrair la col·laboració i implicació de tots els membres del club i voluntaris que van ajudar a que la prova es pogués donar a terme en perfectes condicions, també agrair a les entitats i patrocinadors que van col·laborar en la prova.

GALERIA D’IMATGES:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=caitriatlo&set=a.4246178928813646
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=caitriatlo&set=a.4246172212147651

CLASSIFICACIÓ:

Club Atlètic Igualda Triatló.