Tres atletes del CAI Petromiralles, campions d’Espanya per Seleccions Autonòmiques Absoluts a Alcobendas

Els atletes del CAI Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka, Marc Sánchez i Eduard Viles, col·laboren a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 6ª vegada consecutiva Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a Alcobendas.

La Selecció Catalana va assolir per 6ª vegada consecutiva la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 18 de Juny, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat al complex esportiu d’Alcobendas (Madrid).

L’equip català va guanyar amb 619,5 punts, 91,5 punts per sobre de la Comunitat de Madrid, segona amb 528 punts, i amb 109 p. de diferència amb la de Castella – Lleó, tercera classificada amb 510,5 punts.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka, Marc Sánchez i Eduard Viles, que van ser seleccionats per formar part de l’equip català.

Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria Promesa, va assolir el 3er lloc en el Salt de Llargada, amb 7,54 m., nou rècord d’Igualada absolut a l’aire lliure, superant els 7,45 m. assolits pel mateix atleta, el 20/06/2015 a Lloret de Mar.

Mentre que l’atleta de categoria Promesa Marc Sánchez era 7è en salt d’alçada amb 2,05 metres. Eduard Viles va ser 4t en la sèrie Extra, final A dels 100 m. llisos, amb 10″65.

Els atletes catalans van protagonitzar una extraordinària actuació, guanyant 12 proves, i assolint 10 segons llocs i 8 tercers.