TRIATLÓ

BONES ACTUACIONS DE L’ESCOLA DE TRIATLÓ DEL CAI A LES DUATLONS INFANTILS DEL PRAT DE LLOBREGAT I DE LLEIDA

Els dos últims passats caps de setmana han estat d’una intensa activitat per part dels joves triatletes de l’Escola Esportiva del Club Atlètic Igualada, participant en diverses de les proves de promoció infantil que es disputen arreu del país.

El passat dissabte 14 d’abril es va disputar a El Prat la primera edició del Duatló Infantil Solidari SJD Triplay, que anteriorment s’havia suspès per condicions meteorològiques. L’Escola de Triatló del CAI hi va ser present amb una bona participació del seu equip, prenent la sortida a la prova Guiu Soler, Oriol Alonso, Iker López, Guim Gabarró, Pol Rubio i Laia Alonso.

La prova es va disputar sota una fina pluja i terreny enfangat, amb unes distàncies de 1km de carrera a peu, 3km de ciclisme btt i 500m de carrera a peu per finalitzar, completant tots els joves triatletes igualadins una gran actuació, destacant la victòria d’Oriol Alonso en categoria aleví.

Triplet a la Duatló Infantil de Lleida

Finalment el passat dissabte 21 d’abril va tenir lloc una nova edició de la Triatló Infantil de Lleida, que es disputà sobre unes distàncies de 1,2 km de cursa a peu, 3,3 kilometres de ciclisme de carretera i 750m de cursa a peu per finalitzar (en categoria aleví). L’Escola de Triatló del CAI hi va estar representada per una part del seu equip, on prengueren la sortida Oriol Alonso, Júlia Oliveras, Guim Gabarró i Pol Rubio.

Tots ells realitzaren una gran actuació, destacant un triplet del club a la categoria alevina, amb els seus triatletes ocupant el podi aconseguint les tres primeres posicions de la cursa; Oriol Alonso era primer, Guim Gabarró segon i Pol Rubio tercer.

-Club Atlètic Igualada-

 

Albert Moreno -CAI Petromiralles – guanyador dels 30 Km.de Tarragona

El triatleta del CAI Triatló Petromiralles Albert Moreno, va assolir diumenge passat la victòria en la prova dels 30 Km. disputats conjuntament amb diverses curses de la SB Hotels Marató de Tarragona, i que van comptar amb una multitudinària participació, amb 309 classificats en la cursa dels 30 Km.

Albert Moreno era el guanyador absolut en els 30 Km. amb un registre de 1h. 44m. 59 seg.

La guanyadora fem. va ser Mireia Sosa – A.A. Xafatolls – amb 2h. 04m. 35 seg.

 

– Club Atlètic Igualada –