TRIATLÓ

Assumpta Castelltort guanya en veteranes i 5a posició absoluta d’Oriol Marimon

El passat dissabte 29 de setembre es va disputar a Sitges una nova jornada de Copa Catalana i de Lliga de clubs d’aquatló, en una competició en que els 150 participants hagueren d’afrontar unes distàncies de 2’5 kilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Sitges, 1 km de natació al mar i 2’5 kilòmetres més de carrera a peu per finalitzar la prova.

El CAI Triatló hi va ser representat per alguns dels seus millors triatletes per tal d’intentar obtenir una bona puntuació que els permetés seguir en les primeres posicions de la lliga catalana de clubs, en una prova que en categoria masculina fou dominada de principi a fi pel Fasttriatlon que ocupà les tres primeres posicions, amb victòria final d’Adrià Muñoz. Pel que fa als representants igualadins, Oriol Marimon va aconseguir una bona 5a posició absoluta, Samuel Delgado finalitzava en una meritòria 36a posició mentre que Carlos Fernández tot i patir una important lesió a l’entrada al segment de natació va poder finalitzar en la 71a posició, cal destacar que l’esforç d’acabar la carrera lesionat va ser molt important ja que va permetre al club tenir a tres esportistes finalitzant la prova i d’aquesta manera podent puntuar en aquesta jornada de lliga. L’equip masculí finalment va quedar classificat en la 7a posició per clubs, en una prova guanyada clarament pel Fasttriatlon.

Pel que fa a la prova femenina, la vencedora absoluta va ser la jove aquatleta del CN Barcelona, Maria Casals, mentre que pel que fa a les representants igualadines cal destacar la bona carrera i 14a posició absoluta de Marta Marimon, la meritòria 17a posició absoluta i victòria en veteranes2 d’Assumpta Castelltort i la 35a posició de Susana Llopart, aconseguint entre les tres la 6a posició per clubs en categoria femenina, que fou guanyada novament pel Fasttriatlon.

La propera i penúltima jornada de Lliga i Copa Catalana d’aquatló serà aquest proper dissabte a Platja d’Aro, prova que a més serà seu del Campionat de Catalunya absolut de l’especialitat.

 

Club Atlètic Igualada

El CAI TRIATLÓ DÓNA GUERRA A UN DISPUTAT AQUATLÓ DE EL MASNOU

Vàries 4es posicions i victòria en veteranes d’Assumpta Castelltort a El Masnou en una nova prova de Copa Catalana amb molt de nivell

El passat 11 de setembre al matí es va disputar com ja va sent tradicional els últims anys una nova edició de l’Aquatló de El Masnou, prova que forma part de la Copa Catalana de l’especialitat i que es disputava sota unes distàncies de 2,5 km de cursa a peu, 1 km de natació al mar i 2,5 km més de cursa a peu per finalitzar la competició.

La carrera reuní a més de 150 esportistes, entre ells alguns dels dominadors de l’especialitat i comptà també amb alguns dels millors nedadors del país, com la campiona olímpica Mireia Belmonte o els internacionals Pol Gil i Raul Santiago, entre altres. Els guanyadors absoluts de la prova foren els dos triatletes del Fasttriatlon, Anna Flaquer i Albert Parreño

El CAI Triatló hi va ser representat per alguns dels seus triatletes; Oriol Marimon aconseguí una gran 4a posició absoluta, aconseguint marcar el millor parcial en l´últim tram de córrer i quedant-se molt a prop de les medalles. Per la seva banda Sergi Sànchez també realitzava una molt bona actuació, fregant el top-30, classificant-se finalment en una destacada 32a posició final. Finalment Samuel Delgado, completava una meritòria actuació, finalitzant en la 40a posició. Els 3 aconseguien posicionar al CAI Triatló en la 4a posició de clubs masculins, classificació que guanyava el Prat Triatló.

Pel que fa a les fèmines del club, cal destacar l’excel·lent 7a posició absoluta de Marta Marimon, arribant just davant de la gran Mireia Belmonte, mentre que Assumpta Castelltort aconseguia la 13a posició absoluta i pujava novament al podi de veteranes2, guanyant una vegada més amb autoritat la prova en la seva categoria.

CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES

BONS RESULTATS DEL CAI TRIATLÓ AL TRIATLÓ D’OSONA


La prova era seu del Campionat de Catalunya absolut de triatló esprint
El passat diumenge 15 de juny es va disputar la 5a edició del Triatló d’Osona, prova que enguany acollia el Campionat de Catalunya de triatló esprint i el Campionat Universitari Català.

A les 11 del matí més de 300 inscrits prengueren la sortida a la competició, que consistia en algo més de 800 metres de natació al pantà de Sau, havent de rodejar el famós campanar de l’embassament, per realitzar a continuació 24 kilòmetres de ciclisme amb un important desnivell a través de les Guilleries i anant des del pantà de Sau fins al casc antic de la ciutat de Vic, per acabar la cursa amb 5,5 kilòmetres de carrera a peu pels carrers i llocs més emblemàtics del casc antic de la capital osonenca.
Els guanyadors absoluts de la prova, i per tant nous campions de Catalunya en distància esprint foren Genís Grau del Prat Triatló 1994 i Sara Loehr de l’AE Rockets. En aquesta competició el CAI Triatló va prendre la sortida amb 5 integrants del seu equip; 4 en categoria femenina i 1 en la masculina.

En fèmines cal destacar la gran 11a posició absoluta de Susagna Rodríguez, fregant el top-10 en un campionat de Catalunya absolut, mentre que Marta Prado i Raquel Egea finalitzen en la 18a i 24a posició respectivament. Per altre banda Assumpta Castelltort va ser desqualificada per cometre un error en el recorregut de cursa a peu quan dominava amb autoritat la seva categoria.
En categoria masculina l’únic representant del club igualadí va ser Oriol Marimon, que després de realitzar una excel·lent natació entre els 5 primers, un defalliment en el tram de ciclisme van fer que hagués de conformar-se en la 19a posició absoluta.
La propera cita competitiva pel CAI Triatló és el proper cap de setmana al Pont de Suert, on tindrà lloc el Campionat de Catalunya de triatló en categoria olímpica.

Club Atlètic Igualada

 

 

 

 

Els passats 7 i 8 de juliol Banyoles va ser la seu dels Campionat d’Espanya de Triatló Esprint i Aquatló, amb més de 3.000 inscrits vinguts d’arreu de l’Estat i que participaren en les diverses competicions que tingueren lloc durant tot el cap de setmana. El CAI Triatló hi va ser present amb una nombrosa participació tant en la competició de triatló esprint del dissabte com en la d’aquatló del diumenge.

El dissabte va ser el torn del campionat estatal de triatló en distància esprint (750 metres de natació, 18 kilòmetres de ciclisme i 5 km de cursa a peu) on el CAI Triatló va tindre la participació de 10 triatletes, tots ells competint en grups d’edat. Entre tots els resultats cal destacar la victòria d’Assumpta Castelltort (G55-59) i els subcampionats d’Hèctor Colom (G50-54) i Marta Marimon (G25-29).

Finalment diumenge es va disputar el campionat estatal d’aquatló (1km de natació i 5 km de carrera a peu) on novament el CAI Triatló hi va ser representat amb una participació de 10 aquatletes, 9 d’ells en grups d’edat i 1 en categoria elit. Novament es van aconseguir grans resultats, destacant en aquesta ocasió 2 medalles d’or aconseguides per Assumpta Castelltort (G55-59) i Hèctor Colom (G50-54) així com la 42a posició aconseguida per Oriol Marimon en la competició elit.

Samuel Delgado, Sergio Burón, Albert Solé, Carlos Cervera, Carlos Fernández, Marta Marimon, Oriol Marimon, Assumpta Castelltort, Sergi Sánchez, Hèctor Colom i David Sevilla foren tots els components del CAI Triatló que participaren en aquests Campionats d’Espanya, aconseguint uns grans resultats pel club igualadí en una de les competicions de major importància pel que fa al triatló a nivell estatal.

 

Club Àtlètic Igualada