TRIATLÓ

BONS RESULTATS DEL CAI TRIATLÓ AL TRIATLÓ D’OSONA


La prova era seu del Campionat de Catalunya absolut de triatló esprint
El passat diumenge 15 de juny es va disputar la 5a edició del Triatló d’Osona, prova que enguany acollia el Campionat de Catalunya de triatló esprint i el Campionat Universitari Català.

A les 11 del matí més de 300 inscrits prengueren la sortida a la competició, que consistia en algo més de 800 metres de natació al pantà de Sau, havent de rodejar el famós campanar de l’embassament, per realitzar a continuació 24 kilòmetres de ciclisme amb un important desnivell a través de les Guilleries i anant des del pantà de Sau fins al casc antic de la ciutat de Vic, per acabar la cursa amb 5,5 kilòmetres de carrera a peu pels carrers i llocs més emblemàtics del casc antic de la capital osonenca.
Els guanyadors absoluts de la prova, i per tant nous campions de Catalunya en distància esprint foren Genís Grau del Prat Triatló 1994 i Sara Loehr de l’AE Rockets. En aquesta competició el CAI Triatló va prendre la sortida amb 5 integrants del seu equip; 4 en categoria femenina i 1 en la masculina.

En fèmines cal destacar la gran 11a posició absoluta de Susagna Rodríguez, fregant el top-10 en un campionat de Catalunya absolut, mentre que Marta Prado i Raquel Egea finalitzen en la 18a i 24a posició respectivament. Per altre banda Assumpta Castelltort va ser desqualificada per cometre un error en el recorregut de cursa a peu quan dominava amb autoritat la seva categoria.
En categoria masculina l’únic representant del club igualadí va ser Oriol Marimon, que després de realitzar una excel·lent natació entre els 5 primers, un defalliment en el tram de ciclisme van fer que hagués de conformar-se en la 19a posició absoluta.
La propera cita competitiva pel CAI Triatló és el proper cap de setmana al Pont de Suert, on tindrà lloc el Campionat de Catalunya de triatló en categoria olímpica.

Club Atlètic Igualada

 

 

 

 

Els passats 7 i 8 de juliol Banyoles va ser la seu dels Campionat d’Espanya de Triatló Esprint i Aquatló, amb més de 3.000 inscrits vinguts d’arreu de l’Estat i que participaren en les diverses competicions que tingueren lloc durant tot el cap de setmana. El CAI Triatló hi va ser present amb una nombrosa participació tant en la competició de triatló esprint del dissabte com en la d’aquatló del diumenge.

El dissabte va ser el torn del campionat estatal de triatló en distància esprint (750 metres de natació, 18 kilòmetres de ciclisme i 5 km de cursa a peu) on el CAI Triatló va tindre la participació de 10 triatletes, tots ells competint en grups d’edat. Entre tots els resultats cal destacar la victòria d’Assumpta Castelltort (G55-59) i els subcampionats d’Hèctor Colom (G50-54) i Marta Marimon (G25-29).

Finalment diumenge es va disputar el campionat estatal d’aquatló (1km de natació i 5 km de carrera a peu) on novament el CAI Triatló hi va ser representat amb una participació de 10 aquatletes, 9 d’ells en grups d’edat i 1 en categoria elit. Novament es van aconseguir grans resultats, destacant en aquesta ocasió 2 medalles d’or aconseguides per Assumpta Castelltort (G55-59) i Hèctor Colom (G50-54) així com la 42a posició aconseguida per Oriol Marimon en la competició elit.

Samuel Delgado, Sergio Burón, Albert Solé, Carlos Cervera, Carlos Fernández, Marta Marimon, Oriol Marimon, Assumpta Castelltort, Sergi Sánchez, Hèctor Colom i David Sevilla foren tots els components del CAI Triatló que participaren en aquests Campionats d’Espanya, aconseguint uns grans resultats pel club igualadí en una de les competicions de major importància pel que fa al triatló a nivell estatal.

 

Club Àtlètic Igualada