TROFEU DE PROMOCIÓ LLUÍS MARIMÓN

El passat divendres dia 9 de Març es va fer l’entrega dels premis corresponents al Trofeu Lluís Marimon. Es van premiar les millors marques, segons puntuació de la taula IAAF de les categories que van prendre part. Les quatre jornades de control es van realitzar els dies 13, 20 , 27 de Gener i el dia 3 de Febrer a les pistes municipals d’atletisme d’Igualada. Cal destacar la gran participació d’atletes de l’escola esportiva del C.A.I així com també d’un bon nombre d’atletes del Club Atletisme Piera.

La guanyadora en la categoria Benjami femení va ser la Nàstia Ordi, amb una marca de 10.38’’ als 60 m.ll i amb 433 punts. En categoria Benjamí masculi, el guanyador va ser l’Eduard Vilaseca, també a la prova de 60m.ll amb una marca de 10.67 i amb 6 punts

A la categoria Aleví masculí, el guanyador va ser el Pau Jorba a la prova de llançament de pes, amb un millor intent de 7,51m i amb 382 punts. Per la seva part, la millor atleta en categoria aleví, va ser la Laia Moix en la prova dels 60m.ll, amb una marca de 9.20’’ i amb 661 punts. En categoria Infantil Masculí, la màxima puntuació va ser per l’Hector Ramos, que va guanyar el concurs de salt d’alçada amb 1.48m i 427 punts. La guanyadora Infantil femení i també l’atleta amb la màxima puntuació de tots els participants de les diferents categories, va ser la Judith Bascompte, amb una marca de 8.45’’ als 60m.ll i amb una magnifica puntuació de 830.

Pel que fa a la categoria Cadet masculi, el guanyador de la categoria i també de la màxima puntuació masculina de tots els participants, va ser l’Adrià Bertran que guanyà el concurs de pes amb un millor intent de 12,61m i amb 682 punts. En categoria Cadet femení, la guanyadora va ser la Cristina Fernández també en llançament de pes i amb una bon llançament de 9.85m i amb 562 punts.