UNA SETMANA MÉS DE GRANS RESULTATS PER L’ESCOLA DE TRIATLÓ DEL CAI A SAN JUST

El passat diumenge 27 de maig es va disputar a la localitat de Sant Just Desvern, la  5a edició de la Triatló Infantil organitzada per l’Escola Sant Just Triatló, una prova de promoció per tots els joves triatletes compresos entre les categories infantils i menuts. La prova esdevé un dels referents entre les proves de triatló infantil i comptà amb la participació de gairebé 200 joves triatletes vinguts des de diferents punts del país, entre els quals l’Escola de Triatló del CAI hi estigué representada amb una part important dels seus esportistes que competiren en les diferents categories d’edat.

En categoria infantil el recorregut consistia en 250 metres de natació, 3 voltes de ciclisme per completar una distància de 4,8 kilòmetres i un últim segment de cursa a peu de 1,4 kilòmetres. En fèminescal destacar la 3a posició final aconseguida per Carla Bisbal després de realitzar una gran carrera.

Pel que fa a la categoria aleví, els esportistes havien d’afrontar unes distàncies de 150 metres de natació, 3,2 kilòmetres de ciclisme en dues voltes i 700 metres de carrera a peu per finalitzar. En fèmines, Júlia Oliveras aconseguia una gran 3a posició mentre que Maria Pomés també finalitzava en les primeres posicions amb una meritòria 7a posició. En categoria masculina cal destacar una nova victòria d’Oriol Alonso demostrant una setmana més el seu gran estat de forma, Pol Rubio i Guim Gabarró finalitzaven en la 18a i 19a posició respectivament, realitzant els dos una bona actuació.

Per la seva banda els triatletes de la categoria benjamí van haver de completar unes distàncies de 100 metres de natació, 1,6 kilòmetres de ciclisme i 700 metres de cursa a peu per acabar la prova. En aquesta prova hi participà la triatleta més jove del club, la Carla Pomés, que finalitzava amb una molt bona 8a posició final