VICTÒRIES DEL CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES AL DUATLÓ KIDS DE VILADECANS

El diumenge 4 de març va tenir lloc englobada dins la Duatló de Viladecans la primera edició de la DuatlóKids, prova per categories inferiors, que englobava a tots els joves duatletes des de la categoria infantil fins als pre-benjamí, havent de realitzar diverses distàncies depenent de la categoria. En una participació que rondà els 150 participants, l’Escola de Triatló del CAI hi va ser prendre part amb 4 dels seus esportistes; Júlia Oliversas, Oriol Alonso, Iker Lozano i Guiu Soler.

Els 4 joves duatletes de l’Escola de Triatló, tot ells de categoria aleví van haver d’afrontar una competició sota les distàncies de 1 kilòmetre de cursa a peu, 3 kilòmetres de ciclisme i 500 metres de carrera a peu per finalitzar.

Pel que fa als resultats, cal destacar la victòria contundent de Júlia Oliveras en categoria femenina i d’Oriol Alonso en la masculina, aconseguint un bonic doblet en la categoria per l’Escola de Triatló del CAI. Per la seva banda Iker Lozano va debutar en aquesta especialitat amb una gran actuació malgrat la seva inexperiència i Guiu Soler pel seu compte va demostrar seguir progressant molt cada setmana que passa.

D’aquesta manera es tancava una altre gran actuació dels joves esportistes de l’Escola de Triatló del CAI entrenats per Anna Noguera i Oriol Marimon.

 

Club Atlètic Igualada