VICTÒRIES D’HECTOR HIDALGO i SILVIA GONZÁLEZ –CAI- EN CADET i PROMESA AL TROFEU ROSSEND CALS DE MARXA

Els atletes del C.A. Igualada Hector Hidalgo i Silvia González, s’impossàren en les categoríes respectives el passat dissabte en les proves corresponents a la 18.ª edició del Trofeu de Marxa Atl. Rossend Cals – Gran Premi UBAE, que es va dur a terme al Serrahima barceloní, amb organització de l’A.A.Catalunya.

Hi van participar 4 atletes del C.A.Igualada, amb una magnífica actuació global, assolint tots ells places de podi en les curses corresponents.

Va sobresortir el triomf d’Hector Hidalgo en Cadets masc. amb 26’32”55, marca personal, per cobrir els 5 Qm. d’aquesta categoría, en una brillant actuació de l’anoienc.

Cal ressaltar també la gran actuació de Silvia González, 1.ª en Promesa fem. amb 32’14”90, sobre els 5 Qm. de recorregut de la seva categ..

Joel Giménez era 2.n. en Pre-Benjamí masc., amb 8’49”93, i Laura Giménez era 3.ª en Benjamí fem., amb 6’15”82, ambdós sobre 1.000 m. de recorregut, en magnífiques actuacions dels joves anoiencs.

Els guanyadors absoluts van ser Adrià Galín – F.C. Barcelona – , amb 45’56”71 per cobrir els 10 Qm. de la prova absoluta masc., i l’atleta de l’A.A.Catalunya Raquel González, amb 22’03”15 sobre els 5 Qm. de la prova absoluta femenina.