Vilanova del Camí s’acomiada festivament amb la 18a Cursa St. Silvestre

Marc Moreno i Paula Blasco, del CAI Petromiralles, guanyadors absoluts de la prova

CLASSIFICACIONS 5KMCLASSIFICACIONS 2KM

Novament tarda de festa esportiva la que es va poder viure dissabte passat a la vilanovina plaça del mercat.

Mes de 760 atletes de tota edat i condició s’hi aplegaren per participar plegats de la 18a edició de la cursa Sant Silvestre. Un total de 151 finalitzaren la prova de 2’5 km i 611 la de 5km.
Marc Moreno, del CAI Petromiralles amb un temps de 15’52” i Paula Blasco també del C.A. Igualada Petromiralles, 45ª general amb 18’34”, foren els guanyadors absoluts de la prova de 5 Km. En categoria masculina Guillem Carner, del CAI Petromiralles, fou segon amb 16’00” i Oriol Marimon, també del CAI Petromiralles, tercer amb un crono de 16’16”.

En fèmines la segona i tercera classificades foren les germanes Judit i Èlia Ibarra, també del CAI Petromiralles, amb uns temps de 18’57” i 18’58”, respectivament, en els llocs 58è i 60è de la general.

En la cursa infantil els vencedors foren l’infantil Dídac Taulats, de l’A.A. Catalunya, amb un crono de 8’27” seguit de Jan Bisbal, Infantil del CAI Petromiralles / Dental Igualada, amb un temps de 8’35” i de l’Aleví del CAI Petromiralles/Dental Igualada Carla Bisbal, 3ª gral. i guanyadora fem. amb un temps de 8’58”. El 4t lloc (3r Infantil) fou per a Mohamed Ayyad del CAI – Badia Margarit, amb 9’10”, entrant 2ª fem. la Infantil Júlia Solé, també del CAI, amb 9’ 14”, i 3ª fem. la Infantil Mar Planas, també del CAI, amb 9’19”.

La festa començà al punt d’1/4 de 6 de la tarda, moment en que els jutges donaven el tret de sortida de la prova Infantil, de 2’5 km de recorregut.

Però el ple es feu al voltant de les 18h quan més de 610 atletes es posicionaven darrere l’arc de sortida, per prendre part en la darrera prova atlètica de l’any. Novament el bon humor i el tó de festa eren ben presents entre els participants i el nombrós públic.

Atletes a títol individual, però també nombroses parelles, equips, col·lectius i famílies. Festa de color, de somriures, de disfresses. Tarda d’emocions i de reptes per acomiadar l’any tot fent esport.

Al punt de les 19h es donaven els premis de la prova. A l’entrega de premis hi foren presents el regidor d’Esports Antoni Maturana, l’Albert Capdevila, delegat de BBVA CX, entitat patrocina- dora, i en Lluís Perea, regidor de Medi Ambient.

Es repartiren les tradicionals paneres i lots de cap d’any patrocinats per P. Godoy, M Prieto, Fusteria Abad i Blautec, entre els tres primers classificats del podi absolut masculí i femení.
També foren premiats els tres atletes més ràpids de cada categoria, amb la tradicional coca de cap d’any i els participants més veterans, premiats amb una ampolla de cava.

Enguany el premi esperit nadalenc recaigué en una ‘comparsa’ simpàtica i treballada, ‘persiguiendo al niño Jesus’ que rebé de bon grat el regal que patrocinava B. Gallardo.

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova, organitzador de la prova, agraí un any més la col·laboració de més de 60 voluntaris així com el suport de Diputació de Barcelona, del CAI Petromiralles, de Joc Net i de tots els patrocinadors que la fan possible.