X G.P DE MARXA VILLA DE ZUERA (SARAGOSSA)

El passat diumenge dia 20, el CAI PETROMIRALLES, va ser-hi present un any més al G.P de marxa de Zuera, amb una destacada actuació.

En la categoria Aleví femení, la Laura Giménez, finalitzava en segona posició amb un temps de 12’52” i aconseguint marca personal en la distància. Tan sols per darrera de l’atleta local Anae Ratavovil del Simply Scorpio, que va aconseguir un temps oficial de 12’45”. En tercera posició entrava l’atleta del Cristo Rey alto Pilar Alonso amb un temps de 13’13”.

Per la seva banda, l’atleta Silvia González, va finalitzar en una brillant segona posició als 10Km, en categoria promesa femení i amb un temps de 1h04’31”. La guanyadora de la cursa va ser la Raquel León del C.A Valladolid amb un temps de 56’46”.

En categoria Benjamí masculi, el Joel Giménez va pujar també al podi finalitzant en tercera posició, tan sols per darrera dels atletes locals Alejandro Campo, Simply Scorpio i del Daniel Alonso del Cristo Rey.

No va tenir la mateix sort l’atleta Igualadí Hector Hidalgo, que es va veure obligat a abandonar la cursa per problemes físics quan lluitava en les posicions capdavanteres.

Després d’aquesta cursa, els atleltes del CAI PETROMIRALLES disputaran el Campionat de Catalunya de marxa que tindrà lloc el proper dia 17 de Febrer a Badalona.