XLV PUJADA IGUALADA – LA TOSSA DE MONTBUI- VIIè MEMORIAL LLUIS TORRESCASANA 1ª CAMINADA POPULAR (19 de Novembre 2017)

Tot a punt per la  XLV pujada a la Tossa d’Igualada que tindrà lloc  el proper diumenge sia 19 de novembre.

Aquesta edició es podrà realitzar en dues modalitats: caminada i carrera. I com marca la tradició, els participants es recuperaran amb una botifarrada.

Ja podeu realitzar les inscripcions al formaulari que trobareu a continuació;

INSCRIPCIONS TOSSA

REGLAMENT

1. La prova es oberta a tots els atletes que hi vulguin participar, sense distinció de categoria, sexe o nació, oberta a federats i no federats, Majors de 14 anys.

2. El recorregut es de 7.500 mts. aproximadament.

L’ hora de sortida de la cursa serà a les 10 del mati, des de l’Estadi Atlètic. Els participants en la Caminada Popular, sortiran a les 9 h. del matí.

L’Arribada està situada al cim de la muntanya de La Tossa de Montbui. El recorregut, per ambdues modalitats, serà per ca- mins forestals i corriols, fins arribar al cim.

3. CATEGORIES:

1m.-7f. Nascuts els anys 2001 – 02
2m.-8f. “ “ “ 1998 – 00
3m. 9f. “ “ “ 1978 – 97
4m. 10f. “ “ “ 1968 – 77
5m. 11f. “ “ “ 1958 – 67
6m. 12f. “ “ “ 1957 i anteriors

4. Tindran trofeu els tres primers/eres. de la General de la Cursa, i el primer/era. de cada categoria. La Caminada Popular es NO COMPETITIVA. Tots els participants seran obsequiats a l’arribada amb una gorra al·legòrica, una bossa d’avituallament final i un ticket per a la boti- farrada.

5. Pel sol fet de participar, s’accepta el present Reglament.
Tot el que no sigui especificat en el mateix, queda sota la decisió de l’Organització. La seva decisió serà inapel·lable.

6. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Sr. Jutge Àrbitre, acompanyades d’un dipòsit de 30€, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En cas de ser acceptada la reclamació, es retornarà el dipòsit.

7. L’ organització disposa d’ una assegurança de responsabilitat Civil segons normes de la legislació vigent. Tots els atletes no federats tindran una assegurança personal d’ accidents.

8. DRETS D’ INSCRIPCIÓ

Preu de l’inscripció: 5€

Inscripcions obertes fins el 17 de Novembre. Es prega fer la inscripció prèvia, a efectes de la previsió per a la botifarrada. També es podran fer el mateix dia de la cursa, si no s’ha arribat als 200 participants.

9. EL PAGAMENT ES FARÀ EL MATEIX DIA DE LA CURSA, AL RECOLLIR EL PITRAL.

10. Es farà una botifarrada popular, tant per als atletes com també per als participants en la Caminada Popular.

També hi haurà Bus per a la tornada, després de la cursa.

CLUB ATLÈTIC IGUALADA