XXVIII Mitja Marató, XVI edició 10km. i VI dels 5km. CIUTAT d’ IGUALADA i 1ª CURSA DE LA D

El proper 9 de febrer del 2020 tindrà lloc una nova edició de la 38ª Mitja Marató de l’ Anoia, la 16ª edició dels 10 km, 6ª edició dels 5 km. i  CIUTAT D’ IGUALADA i com a novetat  enguany la 1ª cursa de la dona.

 

REGLAMENT 2020, XXVIII Mitja Marató, XVI edició 10km. i VI dels 5km. CIUTAT d’ IGUALADA i 1ª CURSA DE LA DONA 

 1. El Club Atlètic Igualada i l’ Ajuntament d’ Igualada, organitza el 9 de febrer del 2020 la XXXVIIIª Mitja Marató de l’ Anoia, la XVIª edició dels 10km. i la VIª dels 5km. CIUTAT d’ IGUALADA, amb l’ autorització de la Federació Catalana d’ Atletisme.
 1. Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de sexe o nacionalitat. Cada corredor/ra participa sota la seva responsabilitat, tenint el nivell i condició física per afrontar la prova que esco lleixi.
  L’ edat mínima per participar en la mitja i els 10km.es 16 anys.
  Circuit de dues voltes per la mitja marató i una per els 10km. ambdós homologats per la Federació Catalana d’ Atletisme, els participants de la cursa de 5km. tenen circuit dins el mateix recorregut.
 1. La SORTIDA i l’ ARRIBADA es a la Rambla sant Isidre.

    CATEGORIES MITJA i 10 Km.                                     CATEGORIES 5 Km.  

    1 i 10, 16 – 22 anys del 1998 al 2004                       1 i 10, 13 – 20 anys del 2017 al 2000

    2 i   9, 23 – 40 anys del 1980 al 1997                       2 i    9, 21 – 37 anys del 1999 al 1983

    3 i   8, 41 – 50 anys del 1970 al 1979                       3 i    8, 38 – 50 anys del 1982 al 1970   

    4 i   7, 51 – 59 anys del 1969 al 1961                       4 i    7, 51 – 59 anys del 1969 al 1961 

    5 i   6, 60 anys, del 1960 i anteriors                         5 i    6, 60 anys, del 1960 i anteriors                                           

    11 i 12 invidents o cadira de rodes. L’ inscripció i participació de handbikes, no està permesa.
El pitral de la Mitja serà de color GROC, el dels 10km. serà VERD, les senyals del circuit seran de color
BLAU. El pitral dels 5km. serà VERMELL, les senyals del circuit seran de color VERMELL.

    L’HORA DE SORTIDA DE LES TRES CURSES ES A LES 10 DE MATI

 1. Per participar a qualsevol de les tres curses l’ Organització facilitarà el dorsal amb Xip  d’ un sol us. Tots els participants que facin l’ inscripció abans del 30 de gener tindran els seu dorsal personalitzat.
 1. IFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LES PROVES I INSCRIPCIONS A LA PÀGINA

    Web: www.mitjamaratoanoia.cat  inscripcions obertes fins el 6 de febrer.

    PUNT D’ INSCRIPCIÓ PRESENCIAL (fins el 5 de febrer) a MARATHON ESPORTS carrer

    de la Torre, 9 d’ IGUALADA. 

    Els drets d’ inscripció de la Mitja i els 10km. son de 15€ fins el dia 18 de gener i de 18€ fins el dia 6 de febrer. Els dret d’ inscripció dels 5km. son de 10€ fins el dia 18 de gener i de 12€ fins el dia 6 de febrer.
Les inscripcions a les tres curses fetes el dia anterior i al mateix dia tindran un sobre cost de 2€ del seu preu, en cas d’ haver-hi pitrals. Les inscripcions es tancaran quant s’ arribi a 600 participants globals.
6.Tot  participant que no faci el  recorregut corresponent a l’ inscripció serà desqualificat. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Jutge Àrbitre, acompanyades de 50€ com a dipòsit, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació  de la respectiva cursa. En cas de ser acceptada es retornarà el dipòsit.

 1. L’ Organització declina tota responsabilitat pels perjudicis morals i materials que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de les Curses. Tot i això l’ Organització te  contractada, segons preveu la legislació vigent una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis  d’ urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives. D’ acord amb el que disposa el decret 58/2010 del 4 de maig de les Entitats Esportives de Catalunya. Totes les persones que participin es una activitat esportiva hauran de  tenir una llicència esportiva. Per aquest motiu la Federació Catalana d’ Atletisme té la llicència d’ Activitat Física Obligatòria per a tots el participants no federats. Aquesta únicament cobreix solament  l’ activitat que l’ atleta s’ ha inscrit.
 1. RECOLLIDA DE PITRALS:

    Dissabte dia 8 de febrer a Marathon Esports de 10 a 13h. i de 17 a 20h. Al mateix lloc hi haurà EXPOSICIO DE MATERIAL,  tots els participants que recullin el seu pitral tindran un 20% de descompte. Al  ATENEO IGUALADI, al mateix dia de la cursa  2h. abans del inici de la cursa.

 1. L’ Organització podrà demanarà el document identificatiu per comprovar l’ edat de l’ atleta. Pel sol fet de participar, accepta el present Reglament, tot el que so sigui especificat queda sota la decisió de l’ Organització.
 1. PREMIS MITJA MARATO i 10km.

    Els tres primers/res de la GENERAL tindran els seu obsequi al·legòric. Per el primer/ra una cistella de queviures gentilesa de de FRUITES LLUIS i CARME Per el segon/na premi de MIZUNO.

Per el tercer/ra premi de MARATHON ESPORTS.

PREMIS 5km.
Els tres primers/res de la  GENERAL tindran el seu obsequi al·legòric.

PREMIS CATEGORIES.
Per els tres primers/res de cada categoria de les tres curses.  

PREMIS PER EQUIEPS.
Puntuaran els 5 millors temps per el equip masculí i els 3 per el femení, sempre que estiguin legalment constituïts. Seran obsequiats amb una ampolla de CAVA, cada component del equip M/F. de les tres modalitats.

 TROFEU GRAN PREMI EL PERICODICO.
El corredor/ra de mes edat de qualsevol de les tres curses, rebrà un obsequi  commemoratiu de el PERIODICO com a premi especial.

PREMIS DIPUTACIO DE BARCELONA
MITJA MARATO:

Guanyadors M/F. Cadira de rodes M/F. Disminució visual M/F.

 1. A TOT PARTICIPANT UN COP ARRIBAT, SE LI LLIURARÀ UNA CAMISETA TÈCNICA MIZUNO, BOSSA AMB PROVISIONS I UN LOT DE CALDO ANETO
 1. Les curses nomes podran se suspeses en cas d’ inclemència del temps o qualsevol  altre problema, quant així o determini el Jutge Àrbitre. El temps màxim per córrer la Mitja Marató es de 2h.30’.
 1. Amb el fi d’ aconseguir el mínim impacte ambiental al ser una cursa completament urbana, es prega fer us dels contenidors situats als avituallaments, les persones que no   cuidin el seu entorn o demostrin una actitud  inadequada, serà desqualificat.
 1. PROTECCIÓ DE DADES.

   Segons estableix el Reglament (UE) 2016/679, del27 d’ abril de 2016 del Parlament i Consell Europeu de protecció de dades de caràcter personal. Les dades que es facin constar en aquest formulari o document s’ incorporant a un fitxer propietat del Club

Atlètic Igualada, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d’ inscripció , tanmateix li podran ser enviades comunicacions informatives sabre activitats del Club Atlètic Igualada, i/o entitats relacionades amb aquest esdeveniment, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

En aquest moment podreu exercitar els vostres drets d’ accés, cancel·lació oposició  i rectificació al tractament de les vostres dades on son incorporades, podeu contactar amb el responsable del fitxer a la següent adreça:cai@clubatleticigualada.com o be per correu ordinari a l’ Avinguda del Estadi s./. 08700 Igualada.

Les imatges que es prenguin dels participants en les tres proves, es podran utilitzar per la difusió de les mateixes en properes edicions. Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe i any de naixement apareguin a les llistes públiques  d’ inscrits, així com els resultats un cop acabada la seva cursa.

 1. Hi haurà servei de pàrquing , guarda-roba, massatges, dutxes , i guarderia.
 2. El lliurament de premis dels 5 i 10 km. serà a les 11h.15’ i el de la mitja a les 12h.

 

   REGLAMENT 2020

  1ra. CURSA DE LA DONA

 1. El Club Atlètic Igualada i l’ Ajuntament d’ Igualada, el proper 9 de febrer organitzen la 1ra. CURSA DE LA DONA, Cursa Solidaria, no competitiva, poden prendre-hi part  totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció d’ edat, sexe o nació.
 1. Distància de 5km. amb un circuit urbà, passant pels llocs mes emblemàtics de la Ciutat. La SORTIDA i ARRIBADA, serà a la Rambla de Sant Isidre. L’ HORA DE SORTIDA serà a les 10h.05´.
 1. El pitral per participar a la proba serà de color BLANC i les senyals del recorregut de color VERMELL.
 1. INFORMACIO ACTUALITZADA DE LA CURSA I INSCRIPCIONS A LA PÀGINA web:

www.mitjamaratoanoia.cat inscripcions obertes fins el 6 de febrer.

PUNTS D’ INSCRIPCIÓ PRESENCIAL (fins el 5 de febrer) a MARATHON ESPORTS Carrer de la Torre, 9 IGUALADA.

No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa

 1. Drets d’ inscripció son 10€ (2€ per l’ ASPREM, Associació de Prematurs de Catalunya).
 2. Tots els participants, al recollir el seu dorsal tindran la corresponent samarreta al·legòrica del dia de la Cursa.
 3. A tots el participants a l’ arribada s’ els hi lliurarà un lot de CALDO ANETO Un cop acabada la cursa podran gaudir de l’ avituallament final.

AL SER UN ESDEVINIMENT NO COMPETITIU L’ ORGANITZACIÓ FACILITARÁ UN OBSEQUI A LES TRES PRIMERES QUE CREUIN LA RATLLA D’ ARRIBADA.

 1. RECOLLIDA DE PITRALS : es podran recollir el dissabte al pati de l’ Ateneu Igualadí de 10 a 13h. i de 16 a 18h. i al mateix dia de la cursa dues hores abans a
 2. L’ Assegurança i la Protecció de Dades estan reflectides en el reglament de la MITJA MARATO.
 • L’ Organització no assumirà cap responsabilitat si la cursa es suspèn o aplaça per raons de causa major.

 

INSCRIPCIONS
5Km, 10Km i Mitja;
Cursa de la dona;